Ingå Hallförening

Ingå Hall Förening r.f. on syksyllä 2009 perustettu yhdistys. Perustajien tavoitteena silloin oli eri avustusten ja sponsoreiden avulla talkoovoimiin pystyttää monitoimihallia Inkooseen. Inkoon Aktia Areena otettiin käyttöön keväällä 2011. Yhdistys on jatkanut kehitystä Areenan alueella. Syksyllä 2015 aloitettiin varastorakennuksen sekä tekonurmikentän rakennustyöt. Tekonurmikenttä otettiin käyttöön keväällä 2016. Joulukuussa 2020 halliin avattiin Padel kenttä

Liity jäseneksi!


Liittymällä jäseneksi tuet Inkoon Areenan sekä tekonurmikentän kehitystä ja toimintaa. Yhdistyksen hallitus ja työryhmät ylläpitävät ja kehittävät Areenaa täysin vapaaehtoisin voimin eivätkä saa palkkaa työstään. Jäsenmaksut, sponsorointisopimukset sekä halli-vuokrat ovat tärkeimmät tulolähteet.

Liity jäseneksi, vuosimaksu on 20 eur/jäsen tai 50 eur/perhe. Perheenjäseneksi lasketaan kaikki jotka asuvat samassa taloudessa. Lapset voivat olla perhejäseniä kunnes täyttävät 16 vuotta. Maksaessa jäsenmaksua mainitse kaikkien nimet ja lapsien osalta myös syntymävuosi.

Jäsenmaksun voi maksaa: Ingå Hall Förening r.f. , Aktia FI04 4055 0010 6279 96, viesti: Jäsenmaksu, vuosi, nimi, osoite ja sähköpostiosoite..